Om Galleri PAXART

Galleri PaxArt i nye, større og bedre lokaler.


Vi er flyttet fra Hørsholm til Skibinge, lidt uden for smukke Præstø.


Her har vi fået større og bedre lokaler hvor der er plads til både butik, atelier/værksted og kurser.


Også naturen spiller ind og er kommet tættere på.

Her er højt til himlen, vide og smukke udsigter omkring os. Af både marker, hav, skov, strand. Vi har det hele tæt omkring os.

Alt sammen ting der inspirerer kreativiteten.


Over de næste par år udbygger vi og udvider med et galleri  i den gamle lade,hvor der også vil være plads til forskellige events, foredrag og nye former for  kurser.


Og der vil blive plads til andre og nye kunstnere, hvilket vi glæder os til.


Galleri PaxArt er mit pusterum.

Her designer jeg smykker, maler, filter, syr og alt hvad jeg ellers kan finde på, og har lyst til.


Smykker er både traditionelle smykker i perler, læder, og andre materialer men mest arbejder jeg i materialet cernit(polymerclay) , som er et plastisk materiale som minder om modelervoks men bliver hårdt når det bliver brændt og Resin som er kunstharpix.


Her skaber jeg flotte mønstre og farver i smykkerne og er derfor blevet optaget i IPCA,( International Polymer Clay Artists) som er en International forening for udøvende kunstnere i Polymer ler.


Malerierne varierer men er ofte meget farverige og ikke altid konventionelle og efter lærebøger men jeg er stadig på et eksperimenterende stadie, og har ikke lagt mig fast på en bestemt genre eller stilart. Jeg arbejder ofte i et øjeblik af hvad der har gjort mig nysgerrig og eksperimenterende i genrer og stilarter. Men finder det mest facinerende når maleriet fortæller sin egen historie eller eventyr.


Fotografierne er alle helt uredigerede og skal tale for sig selv. De er mine oplevelser af ting der gør indtryk på mig.  Oftest billeder fra den farverige natur da jeg elsker farver.


Jeg elsker at lave julepynt og har en lille produktion af håndlavet julepynt. Fra syet til malet. Og meget derimellem.


Derudover er der i butikken brugskunst af mere traditionel art.

Samt syslerier fra andre kreative, fortrinsvis hæklede ting.

Fra julepynt til sjaler.


Kom og besøg os. Ring gerne først hvis vi ikke er i butikken. 

Ellers er vi der oftest fra Torsdag til Lørdag fra 12-16. Ofte også Søndage. Fra 3 december 2023 er vi der hver dag fra 12-16 frem til d 23 december.

Se efter flag og åbent skiltet ved vejen så er vi der helt sikkert.